Financieel Management

Financieel Management zorgt voor kostenbesparing.

Financieel management is een andere term voor het beheren van uw bedrijfsfinanciën. Financieel management gaat echter verder dan weten welke facturen open staan en weten welke facturen nog betaald moeten worden.

Het is gericht op kostenbesparing en kostenbeheersing.

Inzicht in de huidige bedrijfssituatie

Financieel Management zorgt voor informatie die actueel is: sturingsinformatie die u als directie nodig heeft om uw bedrijf aan te sturen en bij te sturen. Het geeft inzicht in de huidige bedrijfssituatie. Zo kunt u beslissingen nemen die essentieel zijn voor de toekomst van uw bedrijf.

Waarom AB in Control?

AB in Control is persoonlijk betrokken en denkt mee met de opdrachtgever voor het creëren van een financieel gunstige situatie. Met AB in Control krijgt u focus op het professionaliseren van de interne processen van uw organisatie.

Meer omzet leidt tot meer winst. Dat geldt ook voor vermindering van kosten. Om dat te bereiken geeft AB in Control meer inzicht in de samenstelling van uw omzet, uw klantengroepen en uw onkosten. Uiteindelijk leidt meer inzicht dus ook tot meer winst.

Stop met genoegen te nemen met uw huidige adviseur, die alleen geschiedenis schrijft. Hij kijkt naar cijfers achteraf, cijfers voor externe partijen die willen weten hoe u heeft gepresteerd. U heeft cijfers nodig voor intern gebruik: cijfers die u vertellen hoe u uw onderneming kunt aansturen. Zo bent u in staat de toekomst te bepalen.
Met Financieel management zorgen wij voor actuele stuurinformatie, zodat u uw onderneming professioneel kunt aansturen.