Over ons

AB in Control, onze naam

AB in Control is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Wij werken met een vast team dat bestaat uit 3 partners. Daarnaast werken wij regelmatig samen met specialisten op het gebied van financieel management, fiscale adviezen en financiële administratie. Dus: continuïteit is gewaarborgd.

AB in Control heeft een goede naam hoog te houden. Onze klanten voelen zich veilig en verzorgd. Hier zijn wij trots op. We doen er dan ook alles aan om dit zo te houden. In de praktijk betekent dit een extra inzet voor u.

De naam AB in Control blijft staan voor degelijke, geruststellende kwaliteit.

Letterlijk bezien, staat AB in Control voor Administratie- en Belastingadviseurs. Adviseurs die u, op een professionele wijze, helpen ’in Control’ te blijven.

Daarnaast staan de eerste letters AB voor abacus. De abacus is de voorloper van de rekenmachine en daarmee ook van de computer. Het is een mechanisme om berekeningen mee uit te voeren. Bedreven gebruikers van de abacus kunnen zeer snel rekenen, sneller dan personen die gebruik maken van een zakrekenmachine.

Aifei Verwaal

De eigenaar van AB in Control is Aifei Verwaal: “Ik voel werkelijk passie voor mijn bedrijf. Persoonlijke inzet en betrokkenheid vind ik erg belangrijk. Ik heb veel ervaring als administrateur en ik ben gecertificeerd belastingadviseur. Bijscholing vind ik ook heel belangrijk en daar ik besteed dus veel tijd aan. Daarnaast houd ik de actualiteit nauwlettend bij. Dit stelt mijn bedrijf in staat om continu professioneel werk te leveren.

Aifei begon haar carrière in 1998 bij het bedrijf Mazar Accountants in Rotterdam. Twee jaar later maakte ze de overstap naar Hollander Barendrecht, waar zij uitgroeide tot de functie Hoofd Administratie.

Aifei: “Deze ervaring vormde de basis voor AB in Control.