Referenties

Anderen over AB in Control en Aifei Verwaal

Marco Tieleman, Senior personal coach:

Aifei verzorgt de controle van mijn boekhouding en de jaarrekening en aangifte IB. Ik ben blij met haar diensten omdat ze nauwkeurig werkt en gevraagd en ongevraagd adviezen geeft die er toe doen. Verder denkt ze pro-actief mee als ik een investering overweeg. Ze is alert op de veranderingen in de situatie in mijn gezin (met ouderschapsverlofregelingen e.d.). Waar nodig overlegt ze met de persoon die mijn boekhouding invoert. Ik kan Aifei dan ook warm aanbevelen aan iedere zelfstandig professional die de zorg voor de correctheid van zijn boekhouding graag aan een professional overlaat!
Het levert mij bovendien op dat ik mijn tijd kan besteden aan de dingen die ik leuk vind: coachen!

Guido Makor, Computaal LinkedIn Trainingen:

AB in Control heeft mij in zeer korte tijd rust gegeven door mij inzicht te geven in de financiële situatie van mijn bedrijf. Daarmee is niet meteen alles opgelost, maar het feit dat ik grip heb op mijn financiën en de wetenschap dat de financiële situatie goed beheerd wordt, geven mij veel rust. Die rust reflecteert op de kwaliteit van mijn werk. En dat zorgt weer voor meer opdrachten. Ik ben Aifei zeer erkentelijk voor haar professionele adviezen en persoonlijke betrokkenheid!

Ricardo Flores, Girasoul:

Sinds Aifei in 2009 de boekhouding voor Girasoul is gaan doen, klopt alles netjes. Naast een goede boekhouder is zij ook een bekwaam adviseur. Haar advies heeft het mogelijk gemaakt om goed geïnformeerde besluiten te nemen ten aanzien van verschillende ingewikkelde financiële kwesties. In de omgang is zij aangenaam en zonder vooroordelen. In haar vakgebied blijkt haar jarenlange ervaring bij een grote corporatie. Zij staat altijd klaar om te helpen. Haar bedrijf, AB in Control, levert een waardevolle dienst die zichzelf zeker terug betaalt ongeacht het soort bedrijf maar zeker voor ICT organisaties en ZZP-ers in de ICT sector.

Claudia Parren, medewerker financiële administratie, The Greenery/Hollander Barendrecht:

Aifei is een eerlijk en open persoon, ze heeft een heldere visie. Ik heb haar ervaren als een prettige collega die zowel op het gebied van werk als persoonlijk aandacht had.
Aifei is iemand die de dingen snel door heeft en heeft ook veel inhoudelijke kennis. Zij weet die kennis ook goed toe te passen in haar werk. Zij houdt ervan om problemen (werk gericht) bij de kern aan te pakken. Hiertoe is ze ook in staat, omdat ze weet waar ze het over heeft.
Op het persoonlijk vlak stond zij ook open voor haar medewerkers en toonde ze altijd veel begrip.
Als leidinggevende kan Aifei op de juiste momenten haar medewerkers motiveren en zo nodig deinst ze er niet voor terug om de werkzaamheden zelf op te pakken.

Suzanne van Munster, Taalbureau Vleugels:

Aifei Verwaal heeft me geholpen met de belastingaangifte 2010, de versie voor ondernemers. Tot het aller-allerlaatste moment, had ik hardnekkig geprobeerd de aangifte zelf in te vullen, maar iedere dag werd ik er zenuwachtiger van. Net op tijd, om precies te zijn: drie dagen voor de uiterste datum, besloot ik er een professional bij te betrekken. Gelukkig maakte Aifei tijd voor me. Ik vloog naar Capelle aan den IJssel. Met een rugzak vol paperassen en een hoofd vol ellendige vraagtekens, viel ik haar kantoor binnen. Zou het nog wel goed komen? Waarschijnlijk was mijn boekhouding incompleet, of waren mijn aantekeningen te rommelig om mee te werken. Maar Aifei keek nergens van op. Met een combinatie van oprechte, menselijke warmte en een bijzonder heldere blik stelde ze me eigenlijk direct gerust. Ze corrigeerde een paar cruciale fouten en vulde moeiteloos de balansgegevens in. Binnen een uur had ze de klus geklaard. Volledig. Wat een klasse!
Top-kwaliteiten:
Parate vakkennis, doortastende aanpak, klantvriendelijkheid